Hírlevelek
Regisztráció
Orvosok a hálón
Orvosok
Dr. Szabó Lajos
Kérdezzen!
Dr. Szabó Lajos
Szabolcs-Szatmár-Bereg

25334
Tisztelt Doktor Úr!

Van e a praxisában valamilyen hatásos módszer súlyos mértékű és kiterjedésű lábszár-fekély gyógyításában? Minden eddigi próbálkozás kudarccal végződött. Immár 10 éve áll fenn a betegség édesapámnál, és jelenleg oly súlyos a helyzet, hogy az érsebészek egybehangzóan amputációt javasolnak, amit mindenképp szeretnénk elkerülni. Kérjük segítsen, ha módjában áll.
Tisztelt Uram!
Levele alapján nem tudom, hogy milyen próbálkozások történtek eddig. Bizonyos előrehaladott esetekben valóban csak az érsebészek által javasolt amputáció segíthet elkerülnia súlyosa általános fertőzést. Sajnos én sem tudok olyan gyógymódot, ami ilyen előrehaladott állapotban biztosan használna.
Üdvözlettel:
Dr. Szabó Lajos

24894
TISZTELT DOKTOR ÚR!

Az lenne a kérdésem, hogy a visszérműtéteket milyen módszerrel végzi?
Ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel, vagy gerincérzéstelenítéssel kórházi ápolással?
Várom válaszát. Előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!
A visszérműtéteket általános érzéstelenítéssel/gerincérzéstelenítéssel, fekvőbeteg ellátásban végzem.
Üdvözlettel:
Dr. Szabó Lajos

20479
Tisztelt Doktorúr!
Édesapám 7 éve esett át hasnyálmirígy operáción.Alma nagyságú cisztát távolítottak el.4 évig tünet mentes volt, de az óta kb 6 havonta, nagy, szinte kibírhatatlan fájdalma van egy teljes napig.Hány,még a víz sem marad meg benne.Ha esetleg egy kortyot is iszik megint fájdalmat érez.ilyenkor nem fogad el orvosi segítséget.Elképzelhető-e,hogy hasnyálmirígy gyulladása van? Ha rájön a fájdalom mit tehetünk ilyenkor?

7408
Tisztelt Doktorúr.
Az előbbi levelemben rosszul adtam meg az email címem.A körömbenövésnél mindenesetben leveszik a körmöt,vagy mi módon zajlik a kezelés.A kezelés ambuláns módon történik.Várom válaszát:Köszönettel
Gábor
A körömbenövésnél általában nem szükséges a köröm teljes levétele, a beteg oldal érzéstelenítését követően a körömszél és körömsánc részleges kimetszése történik. Ez az ún. Emmert-plasztika. Ilyenkor egy, esetleg két varrat behelyezése is történik, egy hét alatt gyógyulást lehet elérni ambulánsan. Később is vigyázni kell a helyes körömápolásra.

7407
Tisztelt Doktor úr.A kérdésem a benőltköröm kezelésére vonatkozik.A kezelés a köröm eltávolításával jár mindenesetben,vagy milyen módon történik?A kezelés ambulánsan megoldható-e?Várom válaszát.
Gábor

Összesen: 1 oldal
1


Bemutatkozás      Szolgáltatások      Tallózó      Kérdezzen!

Dr. Szabó Lajos

gasztroenterológia, sebészet

Szponzorált hirdetések